Praktische weetjes over je mobiele fotostand

Gewoon super easy!

Een mobiele fotostand opstellen is belachelijk eenvoudig bij fotozuil.be. De foto automaat bestaat namelijk uit vederlichte en compacte componenten die je gemakkelijk alleen kan vervoeren en opstellen. Die installatie neemt nog geen 30 minuten tijd in beslag. Al hoef je daar niet eens aan te denken, want als je een mobiele fotostand huurt bij Fotozuil.be, komen wij die zelf naar je feestlocatie brengen en installeren. Voor jou is het nadien het écht plug & play. En dat mag je heel letterlijk nemen. Lees maar even mee…

peg_3364

Je kan deze mobiele fotostand echt overal neerzetten

Compact en plaatsbesparend

 • Totale zuil L 415 x B 610 x H 1.835 mm
 • Zuil zonder middenstuk: L 415 x B 610 x H 1.445 mm

De vederlichte, compacte en modulaire opstelling biedt heel wat praktische voordelen. De mobiele fotostand is snel geïnstalleerd en je kan hem echt overal kwijt zonder al te veel bewegingsruimte op je feestlocatie te moeten opofferen.

Modulair systeem

Je kan de configuratie naar wens aanpassen door alle of slechts enkele componenten te gebruiken:

 • 2 modules: volledige standalone fotozuil op stahoogte met voldoende ruimte voor publiciteit of personalisatie op de zuil.
 • Zonder middenstuk: verlaagde zuil op ooghoogte voor kinderen of als je al zittend foto’s wil maken vanuit een knappe sofa bijvoorbeeld.
 • Met of zonder printer? Jij beslist!

Tip

4 m² vrije ruimte is ideaal voor een comfortabele fotoshoot met meerdere personen in een voldoende ruime fotokiosk.

Plug & Play!

Een half uurtje. Langer duurt het niet om een volledige foto booth in te richten. En wij doen al het werk voor jou! Je hoeft ook geen techneut te zijn om te weten hoe je de fotozuil correct gebruikt. Na een kort woordje uitleg, kan je meteen aan de slag!

Ook handig om weten

 • De fotozuil is een pluimgewicht, maar ook verrassend sterk. De constructie is gemaakt uit 100% recycleerbare aluminium en het touch screen uit 4 mm gehard glas met anti-reflectie coating.
 • Deze mobiele fotostand is een 100% Belgisch product en dat geldt zowel voor het design, de software als de productie. Je kan ons ook 24/7 bereiken voor dringende technische support.
 • Plug & Play is een spijkerharde garantie. Geen ingewikkelde menu’s of vervelende foutmeldingen en software updates. Met de intuïtieve interface is configuratie en gebruik echt kinderspel.
 • Geen stabiel internet? Geen probleem! Je wordt niet gespamd met waarschuwingen, want de slimme fotozuil slaat alle to do’s netjes op en verwerkt die van zodra er weer connectie is.
 • De fotozuil verzamelt allerlei nuttige informatie voor je over de gebruikers zoals het e-mailadres, de taalvoorkeur, of je promotie mails mag sturen en of de foto’s geprint of geshared werden.
 • Bij fotozuil verhuur is het gebruik van een party props themapakket standaard inbegrepen. Kroontjes, sjaaltjes, brilletjes, … je gasten amuseren zich rot met deze verkleedaccessoires.

Wat je allemaal met de gemaakte foto’s kan doen? Veel!

Je kan echt alle kanten uit met je fotoshoot. Jij moet alleen beslissen met welke opties je jouw gasten verwent:

Meteen ter plaatse originele foto souvenirs afdrukken

De foto printer is standaard meegeleverd als je de mobiele fotostand huurt, maar jij bepaalt of je de printer ook daadwerkelijk installeert, welke type afdrukken je toelaat (standaard foto strips of optioneel afzonderlijke foto’s) en hoeveel extra fotopapier je daarvoor bestelt.

In slechts 8 seconden rolt je portret al uit de printer! Tel maar eens mee hoe snel dat gaat.

De foto strips zien er net uit als in klassieke pasfoto automaat met glanzend kwaliteitspapier.

Standaard leveren we fotostrookjes met afmetingen 5 x 15 cm. Andere afdrukformaten (10 x 15 | 13 x 18 | 7,5 x 20 | 15 x 20 | 7,5 x 23 | 15 x 23 cm) zijn echter ook mogelijk op aanvraag.

Eerst een vraag laten beantwoorden voor de printoptie geactiveerd wordt? Kan perfect!

Selfies en groepsfoto’s sharen via diverse sociale media

Je enthousiaste fotomodellen kunnen hun selfies en groepsimages met 1 simpele klik met al hun fans, volgers en likers delen op Facebook, Instagram of ze via e-mail versturen.

Ook jij kan live of achteraf de volledige fotoreeks rechtstreeks in een online album laten plaatsen.

Foto’s onmiddellijk of na het event via e-mail ontvangen

Gebruikers kunnen ter plaatse kiezen om hun foto’s per mail te ontvangen. Alle ingevoerde e-mailadressen worden uiteraard netjes opgeslagen in een digitaal .csv bestand dat jij nadien gemakkelijk kan importeren in je adresboek of database. De standaard e-mail die verstuurd wordt kan je ook volledig personaliseren met persoonlijke teksten en begroetingen.

Je kan zelfs een persoonlijke vraag, wedstrijdvraag of korte enquête op het scherm laten verschijnen voor de e-mail functie beschikbaar wordt. Een aanrader voor bedrijven die nuttige informatie willen verzamelen!

Na het event ontvang je een digitaal album met alle gemaakte foto’s via WeTransfer of USB stick.

Alle gemaakte beelden bundelen in 1 digitaal fotoalbum

De fotozuil slaat alle foto’s die in de photo booth gemaakt werden digitaal op. De volledige foto collectie ontvang je na het event via WeTransfer of op een USB-stick.

Make it personal!

 • Een persoonlijke toets toevoegen aan je feestbedankjes of je bedrijf of promotie extra doen opvallen? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor.
 • Laat automatisch een bedrijfslogo en/of persoonlijke boodschap op de fotostrips afdrukken.
 • Ook de mobiele fotostand zelf kan je personaliseren met speciale of magnetische stickers.
 • De standaard e-mails die naar gebruikers verzonden worden, kan je volledig personaliseren.
 • Foto’s kunnen snel opgezocht en gebundeld worden via je zelf bedachte Instagram hashtag.
 • Met het optionele green key scherm zet je een vooraf gekozen achtergrond op de foto’s.

Overtuigd?

Dan ben je nu waarschijnlijk heel nieuwsgierig naar het kostenplaatje. Wel, ook dat zal je ongetwijfeld aangenaam verrassen!

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt