Van origineel gastenboek tot high-impact marketing tool

Een allrounder

De fotozuil wordt het vaakst gebruikt als origineel gastenboek met extra entertainment gehalte op particuliere party’s zoals huwelijksfeesten en babyborrels, maar er zijn nog veel meer toepassingen waarvoor je deze fotostand kan gebruiken. We zetten alvast enkele ideeën op een rijtje, maar laat gerust je creativiteit de vrije loop!

toepassingen

Deze slimme fotokiosk kan je echt overal kwijt!

Mobiel, compact en eenvoudig. Dat zijn de voornaamste eigenschappen van deze fotozuil en ze maken hem snel en flexibel inzetbaar op zowat elke denkbare locatie. Slechts 4 m² vrije ruimte, 1 enkele persoon en nog geen 30 minuten volstaan om een mobiele fotokiosk op te stellen.

Achteraf kan je de gemaakte foto’s in 1 enkele klik afdrukken en ze tegelijkertijd digitaal opslaan en/of sharen. Super praktisch om bijvoorbeeld een super origineel gastenboek, een erg doeltreffende marketing campagne of fel gegeerde souvenirs voor de bezoekers te maken.

Een multifunctionele en praktische blikvanger dus waarmee je nóg meer uit je event haalt!

PRIVATE PARTY’S

PRIVATE PARTY’S
Geen betere feestfotograaf dan deze knappe fotozuil. Je gasten zullen deze blikvanger namelijk zeker niet zomaar voorbijlopen waardoor dit uiterst origineel gastenboek in geen tijd gevuld geraakt met te gekke party pics.

BEDRIJVEN

BEDRIJVEN
Waarom de foto strips niet personaliseren met het logo van je hoofdsponsor of een leuke commerciële knipoog toevoegen? De foto booth kan zelfs op een leuke manier e-mailadressen van potentiële klanten voor je verzamelen!

PUBLIC EVENTS

PUBLIC EVENTS
Ook op publieke events zoals sportwedstrijden, optredens en food truck festivals kan je gerust een plekje voor de foto booth reserveren. Wedden dat deze foto automaat een fel besproken en populaire publiekstrekker wordt?

Hoe dan?

We hebben wel enkele concrete toepassingen in gedachten. Getest en goedgekeurd, maar het is uiteraard aan jou om een stevige uitdaging voor onze fotozuil te verzinnen!

Party tips

  • Het perfecte alternatief voor klassieke aandenkens, want de gasten op je trouwfeest, babyborrel of andere party kunnen nu afgedrukte foto strips met te gekke smoelen in je gastenboek plakken en daar een leuke quote bij noteren.
  • Over betaalbare en creatieve bedankjes voor je genodigden hoef je ook al niet meer na te denken. De afdruk van de plezierige fotoshoot in de fotokiosk met bedanktekst blijft ongetwijfeld nog lang in het zicht én in het hart!
  • Met de optionele green screen kan je zelfs de achtergrond van de foto’s naar wens aanpassen. Een hint naar je huwelijksreis bestemming bijvoorbeeld? En vergeet je ook geen persoonlijke boodschap voor de afdruk te voorzien?
  • Zowel de allerkleinsten als de iets minder jonge verjaardagsgasten amuseren zich te pletter met de party props en de verschillende special effects en filters. Fun verzekerd en gespreksstof genoeg dus op je party!

B2B tips

  • Meer bezoekers op je beursstand lokken en elke potentiële klant met enthousiasme zijn of haar e-mailadres laten noteren, zonder dat je nadien handgeschreven formuliertjes moet overtypen? Piece of cake met deze eyecatcher!
  • Het bereik van je knaller marketing campagne of wedstrijd vergroten én nuttige info verzamelen? Laat dan eerst een (wedstrijd)vraag of enquête beantwoorden via deze publieksfavoriet voor de digitale foto’s verzonden worden.
  • Ook de zuil zelf zet je bedrijf of promotie in the picture. Met aangepaste stickers of magneetborden laat je jouw bedrijfslogo en slogan op de booth verschijnen. En vergeet je geen sponsor of bedrijfsvermelding op de afdrukken?
  • Op een efficiënte en tijdbesparende manier bezoekers registeren, deelnemerslijsten opstellen en meteen een foto afdrukken voor gepersonaliseerde badges? Natuurlijk kan dat. Alle ingevoerde data zijn bovendien meteen digitaal beschikbaar.

Exact wat je nodig hebt?

Dan hebben we goed nieuws voor je, want ook het prijskaartje om zo een fotozuil te huren valt bijzonder goed mee. Check zelf maar even hoe transparant en budgetvriendelijk onze prijsformules juist zijn.

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt